Räddningstjänsten Östra Götaland

Vid Räddningstjänsten Östra Götaland arbetar vi alla för samma mål. Att göra olyckorna färre och skadorna mindre. Vill du arbeta inom en aktiv och pådrivande kraft i regionen, som tillsammans med andra skapar ett säkrare samhälle – dygnet runt, årets alla dagar? Då har vi en plats för dig.

Organisation

Räddningstjänsten Östra Götaland är en aktiv och pådrivande kraft i regionen, som tillsammans med andra skapar ett säkrare samhälle - dygnet runt, året runt.

Vi är ett kommunalförbund med fem medlemmar: Linköpings, Norrköpings, Söderköpings, Valdemarsviks och Åtvidabergs kommuner. Sammanlagt är vi cirka 450 medarbetare som fördelar sig på ungefär 200 personer på heltid, varav 160 i utryckande tjänst, och 250 räddningspersoner i beredskap. Dessutom samarbetar vi med Räddningstjänsten Motala/Vadstena när det gäller ledning av kommunala räddningsinsatser.

Vi arbetar för färre olyckor och minskade skador i samhället. Detta gör vi genom en bred förebyggande verksamhet, samtidigt som vi ständigt är redo att rycka ut dygnet runt för att hjälpa till vid bränder, vissa sjukdomsfall och andra olyckor. Vi stödjer företag och organisationer i deras säkerhetsarbete. Därutöver bedriver vi en omfattande informationsverksamhet för dem som bor och verkar i vårt område.

Nu söker vi en inköpssamordnare. I rollen ingår att vara förbundets upphandlingsexpert och ansvara för att vi följer gällande lagstiftning för offentliga upphandlingar. Du ska stödja och utbilda chefer och andra medarbetare i samband med upphandlingar och inköp. Vidare kommer du självständigt att driva hela inköpsprocesser och ansvara för upphandling av ramavtal. Vid större upphandlingar kommer du att vara förbundets kontaktperson mot externa upphandlingskonsulter.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial inköpsutbildning eller annan likvärdig utbildning. Du har dokumenterade kunskaper om gällande regelverk och gällande lagstiftning. Du är kvalitetsmedveten och målinriktad och drivs av en vilja att åstadkomma resultat. Dessutom är du kommunikativ och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och se lösningar.

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2016/1
Kontakt
  • Ingela Wik-Carlsson, Personalchef, 010-4804011
  • Jan-Anders Gredeskog, Chefsekonom, 010-4804007
Publicerat 2016-01-15
Sista ansökningsdag 2016-02-15

Wróć do ofert pracy